Torkos Csütörtök, az éttermek Woodstockja

2013. január 15. 17:03 - itthon|Katko

farsangi_torkos_csutortok_1358265767.jpg_800x383

 

A 69-es legendás fesztivál a békéről és a zenéről szólt, a Torkos Csütörtök pedig a békéről és a hasunkról szól. Mert valljuk be őszintén: a magyar emberek szeretnek enni, sőt szeretnek jókat enni! És mennyire jó érzés az, amikor a kedvesünkkel vagy egy nagy baráti társasággal elmegyünk a kedvenc helyünkre, jól érezzük magunkat, eszünk-iszunk, és a végén a számlából nem kettőt látunk, csak egy felet.

De a Torkos Csütörtök nem csak a kedvenc éttermünk meglátogatására ösztönöz minket, hanem arra is, hogy új éttermeket próbáljunk ki és talán megtaláljuk az új kedvenc helyünket, ahol, amikor meglát minket a pincér, a jól eső, "a szokásosat?" kérdést kaphatjuk. Az étterem a mai napig egy kultikus hely, ahova a megfáradt vándor a béke szigetét keresve tér be. Hogy jól érezze magát és, hogy kipróbáljon valami egészen extra íz világot, vagy csak az egész napos rohanás után megihasson pár jó pohár bort a kacsacombja mellé. Vagy más mellé. Vagy magába... Ez már egyénileg választható opció.

Idén a megszokott időponttól eltérően, január 31-én tartják a Torkos Csütörtököt, tehát márciusban viszonylag nehéz lesz beadni, hogy elnézted az időpontot... 2013-ban Farsangi Torkos Csütörtök lesz, ahol az indokolatlan jelmezekben lépkedő vendégek külön mosolyt csalnak majd egymás arcára! Mert valljuk be, Chewbacca a csigatésztával vagy Miki egér a rántott sajttal nagyon jól tud mutatni...

Itt egy kis segítség, ha még nincs kiválasztva az étterem, nincs lefoglalva a szálloda, vagy még nincs programod aznapra:

Farsangi Torkos Csütörtök
2013. január 31.
TorkosCsütörtök.hu
Torkos Szállásajánlatok

Nem ciki ha Batman nyomja a gyümölcslevest!



Jó étvágyat!

[Katko]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr445019996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása