Kivételesen hagyjuk magunkat vezetni – ismét Idegenvezetői Világnap

2014. február 04. 11:05 - Verbal

Az idén 13. alkalommal megrendezésre kerülő Idegenvezetői Világnap alkalmával ismét lehetősége nyílik bárkinek budapesti vezetett városnéző túrára bejelentkezni és megismerni a várost egy kicsit új szemszögből, profi idegenvezetők segítségével.

2014. február 20-23. között a szakma jeles képviselői vállalják, hogy bemutatják nekünk fővárosunk történelmi értékeit, nevezetességeit, és az eseményre idén a BUM, a budapesti tematikus és bevásárló utcák is különleges programokkal készülnek. A programok nagy többségénél a részvétel ingyenes de előzetes regisztrációhoz kötött. A részletes program hamarosan elérhető lesz a www.bkik.hu oldalon.

A vasárnapi központi események helyszíne ezúttal a Bálna Bevásárlóközpont lesz, innét indulnak minden órában a városnéző autóbuszok és hajók, valamint a kerekesszékkel közlekedők számára szervezett, speciális autóbuszos túrák. A Bálnában kiállítással és kézműves bemutatóval, vásárral is várják az érdeklődőket. Gyalogos városnézéseink, tematikus sétánk a város különböző pontjairól indulnak, sok különlegességgel, épületbejárással, meglepetésekkel.

Részletes információk, indulási időpontok és jelentkezés a túrákra a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara honlapján.

Bálna.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr395798052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása