Július 1-vel elindult az országosan egységes mobilparkolás

2014. július 03. 23:06 - Verbal

Egységes rendszeren keresztül zajlik országosan a parkolás és az autópálya díj mobiltelefonon keresztüli fizetése 2014.július 1-től.

A kiépített rendszert 2014.július 1-től a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer partnerei bevonásával éles üzemben teszteli.

Parkolás.JPG

Az autó-pályahasználat fizetése az eddig megszokott módon történik, azonban a mobilparkolásnál többféle változás lépett érvénybe. Így például Nemzeti Mobilfizetési Zrt. viszonteladójaként minden mobil- és mobilfizetési piaci szolgáltató az ország bármely fizetős parkoló zónájában szolgáltathat. A népszerű sms-ben történő mobilparkolás mellett a a különféle alkalmazásokat, és termékkapcsolásokat kínáló kisebb, innovatív szolgáltatók térnyerése is várható. Az utóbbiak csak egy-egy kerületben lehettek jelen.

Bővebb információk a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. új honlapján olvashatóak:ww.nemzetimobilfizetes.hu vagy a 06 1 989 0000 számon elérhető infovonalon is lehet segítségért fordulni mobilparkolással kapcsolatban.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr436471777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása