Interaktív kézműves piac? Állatkert? Vidámpark? Egy kicsit mindegyik.

2014. augusztus 13. 12:44 - Verbal

A nyár folyamán volt szerencsém gyermekeimmel látogatást tenni a Holnemvolt Parkban, ahol egy sor kellemes élmény ért. Az állatkertbe oltott vidámpark (vagy fordítva, ha úgy tetszik) igazán nem egy szimplex dolog, egyszerre több műfajt is képvisel és a megfáradt szülőnek csak annyi a dolga, hogy kísérje a gyermeket, gondoskodjon a zsetonokról és figyelő szemét le nem véve, élvezze a kiskorú(ak) önfeledt szórakozását.

Nálunk a régi pompájában tündöklő körhinta, a szelíd őzike simogatása, a mesebarlangos csónakázás és persze az elvarázsolt kastély volt a favorit műsorszám, de felsorolni is nehéz lenne, hogy mi mindent hagytunk ki idő és további felnőttkísérő hiányában (infó: 1 felnőtt + 3 hat év alatti gyermekkel például a hullámvasutazás nem kivitelezhető, ezért még a közeljövőben vissza "kell" majd térnünk a tett helyszínére).

Aki további impulzusokra vágyik, az bizonyára méltatni fogja a legújabb kezdeményezést, ami a KorZoo nevet viseli és lényegében egy vasárnaponta megrendezésre kerülő interaktív termelői piac és vásártér. Augusztusban minden vasárnap élvezhetjük a háztáji finomságokat, miközben gyermekünkkel (vagy magunkban) elsajátítjuk a szappankészítés, a nemezelés vagy a kosárfonás művészetét, netán  bátorságpróbaként kukorica morzsoló versenyen mérettetjük meg magunkat.

Állandó kísérőprogramként a valamivel nagyobbaknak a kalandpályát, a retró-hangulatot-árasztó-izgalmakat keresőknek a jó öreg hullámvasutat, a tengerimalac imádóknak a tengerimalac kisvárost tudnám ajánlani...

Kellemes élményvadászatot, és hozzá szép időt!

További részletek: www.korzoo.hu

Holnemvolt.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr706600035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása