Motorcsónakkal a Szigetre

2014. augusztus 14. 13:35 - Verbal

Szigetre kimenni és onnan bejönni nem kifejezetten tartozik az élményelemek közé: parkolóhelyet garantáltan nem találni 1 km-es sugárban, a HÉV-en kisebbfajta tülekedés tud kialakulni, és a megállótól a bejáratig hömpölygő tömeg itt még kevésbé élvezhető (mert a K-hídon átjutva már legalább koncertet vagy egyéb történést néz az ember nagyonsokadmagával). Egyáltalán, az odajutás egy kötelező kűr, mielőtt elkezdenénk átadni magunkat a valóban élő és létező Sziget-érzésnek, illetve egy kellemetlen nyűg a hazatérni szándékozó, megfáradt Sziget Köztársaság látogatónak.

Van azonban olyan megoldás is, amellyel az élmény már a Dunaparton, a Hajógyári-szigettől kilométerekre kezdődik és egy könnyed vízilimuzinozást foglal magában. A Dunarama egyáltalán nem fájdalmas 2500,- Ft/fő áron biztosítja a rendhagyó élményt és fuvart a belvárosból a célállomásra (ez esetben a Sziget partjaihoz)...

Telefon: +36 70 9422 613

Részletek: www.dunarama.hu

Dunarama.pngDunarama_kicsi_2 (2).jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr806603123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása