Gőzfelhős Sissi vonat - családi vonatozás Gödöllőre augusztus 20-án

2014. augusztus 18. 16:04 - Verbal

 

Sisivonat2.png

Államalapításunk ünnepén nosztalgiavonat indul a Nyugati pályaudvarról a festői szépségű Gödöllőre. (Indulás: 9.55 Budapest Nyugati pályaudvar)

A gőzmozdonnyal közlekedő muzeális kocsikból álló szerelvényen utazhatnak kicsik és nagyok a „boldog békeidők” hangulatában, miközben a vonaton korhű ruhás személyzet teljesít szolgálatot.

A Sissi vonattal utazók részére programcsomag jegyek válthatók.

1. programcsomag: Gödöllői Királyi Kastély

A nosztalgiavonat utasai a Gödöllői Királyi Váróterem megtekintése után részt vesznek egy vezetett tárlatlátogatáson Erzsébet Királyné kedvenc nyári kastélyában, ahol megismerkedhetnek a királyi család életével és szokásaival. A kastélylátogatás után egy rövid sétát követően háromfogásos ebéd következik az Erzsébet Királyné Étteremben. A nosztalgiavonat visszaindulásáig 16.10-ig szabadprogram.

Sisivonat.png

 2. programcsomag: Lázár Lovaspark, Domonyvölgy

 A Gödöllői vasútállomásról busztranszferrel érkezünk a Lázár Lovasparkba, ahol a vendégeket ágyas pálinkával, frissen sütött tepertős és sajtos-magvas pogácsával, ásványvízzel kínálják a csárdák teraszán. A program részeként megtekinthetik a Világbajnokok Termét, a falusi udvart és a versenyistállót, valamint részt vehetnek egy rövidebb erdei kocsikázáson is. 11:30 -12:00 óra között kezdődik hagyományőrző lovasbemutató, melynek időtartama kb. 40 perc.

A programokat követően „csikós menü” a finom ebéd.
-    gulyásleves
-    domonyvölgyi sültek fatálon kínálva, kétféle körettel, négyféle savanyúsággal
-    tejes pite forró baracklekvárral
-    bor
-    ásványvíz
-    kávé

Az ebédet követően busztranszferrel visszaérkezés Gödöllőre, ahonnan a nosztalgiavonat 16.10-kor indul és 17.10–kor érkezik Budapestre, a Nyugati pályaudvarra.

Jegyárak, részletes program, menetrend: http://www.mavnosztalgia.hu/hu/programs/show/726

 A Sissi vonatra jegyek elővételben válthatók a MÁV Nosztalgia jegyirodájában.

Budapest, Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett (Tel.: +36 1 269-5242)

További információ: www.mavnosztalgia.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr736613471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása