Nagykőrösi Arany Napok - szeptember 5-6-7.

2014. szeptember 02. 11:14 - Verbal

Nem sok fesztivál mondhatja el magáról, hogy 1935 óta kerül megrendezésre. Izgalmas belegondolni abba is, hogy egy olyan rendezvényre készülünk, ahol megkóstolhatjuk Arany János kedvenc ételeit, köztük a Marcza-fánkot vagy épp a „csirkepaprikást galuskával és tejfellel nyakon öntve”, ahol megkereshetjük Arany János tölgyfáját vagy gyógynövény-használati bemutatón vehetünk részt.

nagykőrösi arany napok_plakát.jpg

Szeptember 5-6-7. Nagykőrösön fontos dátum lesz, ekkor zajlanak ugyanis a Nagykőrösi Arany Napok a Pest megyei településen, 90 km-re a fővárostól. Pénteken kiállítás megnyitóval indul az eseménysorozat, koraeste a Múzeumkertben Titokzatos Ultrahangos megfigyelésen vehetünk részt, denevérek és egyéb állatfajták után kutatva, erdészmérnöki kísérettel. Szombaton hagyományőrző felvonulás következik, a Ceglédi Fúvószenekar és a Városnéző Kisvonat, illetve az esti Utcabál Dévényi Tiborral csak néhány a programok közül. Szeptember 7-én, vasárnap Régi idők Piacztere nyílik a Cifrakertben, amely családi élménytérré válik, 19. századi stílusban, nosztalgia kisvasúttal, kovácsok, kádárok és szűcsök bemutatójával és a számtalan előadást és programpontot Takáts Nicolas majd a Piramis koncertje zárja.

IMG_8702.JPG

Nagykőrösi Arany Napok
2014. szeptember 5-6-7.
Részletes program:
http://www.aranynapok.hu/index.php/programok-mi

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr286643777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása