VII. Gödöllői Vadásznap

2014. szeptember 19. 12:49 - Verbal

Gödöllő, vasárnap (azaz szeptember 21), Királyi Kastély.

Mást nem is kell megjegyezni, hiszen a VII. Gödöllői Vadásznap programja olyan sűrű és eseménydús, hogy a helyszínre érkezve már csak az a dolgunk, hogy ámuljunk és élvezzük a történéseket. Azért annyit megsúgunk, hogy a történések azzal kezdődnek, hogy vadászkürtszó után Erzsébet királyné, azaz Sisi  (hasonmása) köszönti a vendégeket a Kastély erkélyén állva, amit azonnal követ a vadételek főzőversenye a Kastélyparkban, amelynél gyönyörűbb hátteret elképzelni sem lehet az eseményhez.

Vadásznap2.png

Gödöllői Királyi Kastély - Fotó: Magyar Turizmus Zrt.

A gyermekes családoknak a Katáng zenekar biztosít kiváló szórakozást a "Varázsdiók földjén" c. előadásával, utána pedig Csernik Szende székely mesemondó és lábbábos (!) következik. Lesz itt továbbá szarvasbőgés bemutató, vadászkutya bemutató, agarászat, solymászat és íjászat, majd délután újabb bábelőadás az Aranyszamár Bábszínház műsorával. A nap második felében a Vadászkamara Kürtegyüttes ad koncertet a Díszudvaron.

Vadásznap.jpgCsernik Szende székely mesemondó
Forrás: www.labitaszinhaz.net

A nap során tematikus tárlatvezetések lesznek felnőtteknek és gyermekeknek is, és a folyamatosan zajló programok közül a népi ügyességi játékok, a kézműves foglalkozások, a vadászgörény-simogató és a vadászati témájú vásár külön említést érdemel.

Dátum: 2014. szeptember 21., vasárnap
Helyszín: Gödöllő, Grassalkovich kastély
További információk: www.kiralyikastely.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr106711417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása