Art Marketet mindenkinek!

2014. október 08. 14:19 - Verbal

ArtMarket.jpg

Jó ha az ember tisztában van korlátaival, képességeivel. Részemről például egyértelmű, hogy a magasröptű alkotó művészetet bár szívesen fogyasztom, nem mindig vagyok biztos benne, hogy jól is értelmezem. Elképzelhető, hogy ezzel többen is így vagyunk, az alábbi néhány sorhoz és képhez azonban úgy éreztem, hogy ezen felvezető gondolatokat meg kell említenem.

A bejegyzés címe azért az ami, mert hiszek abban, hogy a művészetekhez vajmi keveset értő is lehet rajongója az olyan alkotásoknak, mint amilyenek az Art Market kiállításon láthatók. Rengeteg képpel készültünk!

Ajánlom hát kollégám beszámolóját a Millenárison, október 9-12. között zajló, ingyenesen látogatható eseményről.

Végül jöjjön ízelítőül néhány kép, amelyekhez kommentárt nem is fűznék, legyen az interpretáció szabadsága mindenkié. Jó nézelődést és vásárlást!

ArtMarket2.jpg

ArtMarket3.jpg

ArtMarket4.jpg

IMG_8539.jpg

IMG_8594.jpg

IMG_8571.jpg

IMG_8567.jpg

IMG_8569.jpg

IMG_8555.jpg

IMG_8548.jpg

IMG_8545.jpg

IMG_8544.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr146770741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása