XI. Magyarországi Újbor és Sajtfesztivál a hónap utolsó napjaiban

2014. november 18. 08:52 - Verbal

Kevés inspirálóbb rendezvényhelyszín akad fővárosunkban, mint a Vajdahunyadvár. Elhelyezkedése és a pompás történelmi épület önmagában predesztinálja arra, hogy találkozóponttá váljon, de úgy, hogy a rendezvény egyben újborok és remek sajtok kóstolója...

Újbor2.jpg

A rendezvény helyszíne, a Vajdahunyadvár - Fotó: Magyar Turizmus Zrt.

November 29-30-án a gyümölcsös, friss, ropogós, könnyen iható, mondhatnám kacér újboroké a főszerep: ezek a nedűk kiváló példák arra, hogy nem feltétlenül kell fajsúlyos, komoly beltartalmú, hosszú éveken át érlelt bor ahhoz, hogy felfedezzük a borivás szépségeit és a bortermelés komplexitását. A borokat pedig kiváló házisajtok teszik végképp ellenállhatatlanná, ezért Taksony, valamint András napján érdemes a Városliget felé venni az irányt.

A borfesztiválokhoz képest mérsékelt ár (2000,- Ft/fő) magában foglalja a borok és sajtok kóstolását, a logós poharat és a borélménydömpinget. További részletek: http://ujboressajtfesztival.hu/prog.html

Jó kóstolást!

Újbor.jpg

Forrás: http://ujboressajtfesztival.hu

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr1006909619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Észervétel 2014.11.19. 15:00:40

Kár, hogy nem hirdetik jobban, egy ilyen program megérdemelné a nagyobb figyelmet. Megnéztem a honlap képeit és kedvet kaptam hozzá :)
süti beállítások módosítása