Nyári szabadtéri koncertek a Várkertben

2015. július 10. 09:50 - Verbal

Hamarosan megtapasztalhatjuk, hogy milyen volt a 70-es években az egykori Ifjúsági Parkban, a romos Várkert Bazárban koncerten csápolni. A hétvégén ugyanis a Mill Hill zenekar nyári európai körútja keretében útba ejti a Várkert Bazárt is, ahol vasárnap, július 12-én lépnek színpadra. Az 1998-ban alapított angol együttes – melynek tagjai 11 és 18 év közötti diákok – repertoárjából filmzenék, feldolgozások és slágerek átdolgozásai sem hiányoznak, így biztosan lesznek számunkra is ismerős számaik.

bazarkoncert.pngKoncert a Várkert Bazárban (forrás: www.varkertbazar.hu)

A nyári koncertsorozat július 15-én a Wirral Gimnázium fiú növendékeinek komolyzenei koncertjével, majd 18-án, szombaton a 40 tagú Bexley Grammar School koncertjével folytatódik. A hónap végén, július 22-én a Buckinghamshire Megyei Ifjúsági Zenekar tisztán fiatal zenészekből álló szimfonikus zenekara lép fel a Szárazárokban, majd a koncertsorozatot Jónás Vera énekes, dalszerző, gitáros fellépése zárja augusztus 13-án, az élő elektronikát a teljesen akusztikus hangzással ötvöző dalokkal.

További információk, kapcsolat: +36-1/225-0554, info@varkertbazar.hu

A Várkert Bazárról bővebben itt olvashat: http://www.varkertbazar.hu/
Jónás Vera éneskesnő, dalszerző (forrás: www.vs.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr827614602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása