Kihagyhatatlan érzéki revü-cirkusz a Margitszigeten

2015. július 14. 10:58 - Bíróné Fodor Anna

Július 30-án mutatják be, és további két estén át látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a nyári éjszakák kihagyhatatlan attrakciójának számító Ooh La La című revü-cirkusz, melyet a magyar származású rendező-producer, Steve Bor állít színre, részben magyar közreműködőkkel. A Szabad Tér Színház felkérésére megvalósuló nemzetközi produkció első alkalommal látható Budapesten, és különleges élményt ígér. A szervezők a 22 órakor kezdődő éjszakai show-t kizárólag 16 éven felülieknek ajánlják.

Az Ooh La La egy lenyűgöző színpadi show, mely a legsikkesebb párizsi mulatók, a Moulin Rouge, a Lido és a Crazy Horse érzéki világába kalauzolja a nézőket. A Margitszigeti Nagyszínpad adottságaira készülő látványos varieté-előadásban kitűnő táncosok, egy nagyszerű énekesnő valamint világhírű cirkuszi előadók és artisták lépnek színre. Pazar jelmezekre, lélegzetelállító mutatványokra, szenzációs zenékre, parádés kánkánra, szép lányokra és egy sármos konferanszié-színészre számíthat a közönség július 31-án, 31-én és augusztus 1-jén, a város legkülönlegesebb éjszakai programján.

A revü-cirkusz rendezője Steve Bor, egy magyar cirkuszi család sarja, aki zsonglőrként maga is beutazta a világot. 1986 óta készít nemzetközi sikerprodukciókat Bor Productions nevű cégével, és olyan elismert előadóművészekkel dolgozik együtt, mint az Ooh La La koreográfusa, Nathan Clarke, aki a BBC The Voice műsorának, a Londoni Olimpiai és Paralimpiai Játékok záróünnepségének valamint a Take That együttes Progress nevű koncertturnéjának koreográfusa volt.

A budapesti produkcióban közreműködik Kolovratnik Krisztián színművész, továbbá a Crazy Rouge tánckar, a Britain’s Got Talent tehetségkutató 2014. évi felfedezettje. Az előadás koncepciója Steve és Kim Bor nevéhez kötődik, a magyar szöveget Zöldi Gergely írta, a táncokat Valentina Bor tanította be, a show látványtervezője és rendezője Steve Bor.

A felnőtteknek szóló éjszakai revü a forró nyári éjszakák kihagyhatatlan attrakciója, melynek során a nézők nem csak egy különleges produkció részesei lehetnek a Szabadtéri Színpad lombjai alatt, hanem felfedezhetik Budapest éjjeli arcát, a hűs Margitszigetet és a Víztorony varázslatos kilátóját, de utazhatnak a retúr Színházi hajójárattal is a lágyan ringatózó Dunán.

További információ és online jegyvásárlás: www.szabadter.hu

Facebook esemény

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr407627116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása