Vissza a természethez! Indul az Erdők Hete...

2015. szeptember 22. 10:46 - Verbal

Nem kevesebb, mint 18 éves múlttal rendelkező eseménysorozat az Országos Erdészeti Egyesület által szervezett Erdők Hete.

Idén 2015. szeptember 28 - október 4. között lesz lehetőségünk a rendezvény jelmondatának eleget tenni, amely így hangzik: "Fedezd fel az erdőt az erdészekkel!"

Erre a szervezők országszerte több mint 150 programon biztosítanak lehetőséget, a zalai Csömödértől a Miskolc közeli Csarnyik-völgyig. Változatos helyszíneken vehetünk részt túrákon, amelyek többsége nem csupán erdei kirándulás, de egyben szakvezetéses kalandtúra, több állomáson zajló természetismereti játék vagy épp a faművességet vagy erdőgazdálkodást bemutató foglalkozás. A természetben töltött izgalmas kalandok és azok részletes leírása az Erdők Hete oldalon  elérhető.

 

erdokhete2.jpg

 Fotó: Csikszentmihályi Márton/Ipoly Erdő Zrt.

 

A budapesti és környéki programok közül kiemelnénk a Budakeszi Vadaspark programjait az Erdők Hetéhez kapcsolódóan, a hármashatár-hegyi Telihold erdei élménysétát, valamint ugyanitt a "madártávlat" sétákat. A Budapesthez közeli Katalinpusztai Kirándulóközpont is készül erdei kirándulásokkal, csakúgy mint a visegrádi Erdei Művelődési Ház és a Diósjenői Erdei Szabadidőpark. Dátumok, jelentkezés és programok ezen eseményekhez ITT a Programok 2015 menüpontban.

 

erdokhete.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr147808050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása