Itt az első hátizsákos minősítésű szállás a régióban!

2016. augusztus 25. 15:00 - Verbal

Talán nem túlzás már most készülődni lélekben a változékony időjárást hozó nyarat követően, a jóval csendesebb őszi napok, hétvégék programjaira. Ezúttal pedig egy feltöltődésre igazán alkalmas helyszínt mutatunk be, hiszen nehéz annál jobbat elképzelni, mint amikor természetközeli, friss levegőjű, meseszép kirándulóhelyekkel körülölelt szálláshelyen töltünk el néhány napot. Ha ráadásul ezt a néhány napot kellemes társaságban, családdal vagy akár az iskolai osztállyal keressük fel, végképp adott minden a tartalmas időtöltéshez. Ez a szálláshely nem más mint a Csattogó-völgy egyik pihenőháza, a Szarvas-Lak, amely ráadásul nemrég kapta meg 2 hátizsákos minősítését a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetségétől!

szarvaslak_1.jpg

Hogy hol van a Csattogó-völgy? A Dunakanyarban, Verőce és Kismaros között található pihenőház mindössze 54 km-re Budapesttől, alig egy órás autó- vagy buszúttal megközelíthető. A szálláshely 12 szobával rendelkezik, amelyek közül 2 db kétágyas, míg 10 db szoba háromágyas elhelyezéssel áll a vendégek rendelkezésére, nyáron és télen (hiszen fűthető, szigetelt házról van szó). A szobák mindegyike rendelkezik saját fürdőszobával, míg a Szarvas-Lak üvegezett terasza ideális helyszíne a közös időtöltésnek. Ily módon a 34 fő elszállásolására alkalmas a pihenőház, melynek kapacitása pótágyakkal 46 főre növelhető. A szolgáltatások körét 120 fő befogadására alkalmas étterem és közösségi épület, tűzrakóhely és grillterasz, 10 akadályos magaslati kötélpálya és mászófa (kalandpark), valamint egy 15x8 méteres, feszített víztükrű, napkollektorral fűtött medence teszi teljessé.

szarvaslak_3.jpgszarvaslak_2.jpg

Ha még lennének kétségeink, mivel töltsük el az időt, vessünk egy pillantást a szálláshely oldalára, amiből kiderül, hogy a fentieken túlmenően tenisz-, kosár- és strandröplabda pálya és környékbeli programok garmadája fogad bennünket: kenutúra, erdei vasút, lovaglás, koronglövészet, csak hogy néhányat említsünk.

A helyszínt megismerve már csak egy kérdés merülhet fel: mikor szabad a Szarvas-Lak? Ha a kérdés megfogalmazódott bennünk, keressük fel a szállást az alábbi elérhetőségek valamelyikén:


Szarvas-Lak
Csattogó-völgyi Üdülőházak
telefon: 06-27/581-290 és 06-30/329-8294
e-mail: info@csattogovolgy.hu
web: www.csattogovolgy.hu

Szép őszi időt és kellemes időtöltést a Csattogó-völgyben!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr3011649162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása