Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Verseny

2016. szeptember 13. 13:21 - Verbal

Gasztronómiai Versenyfelhívás
            
a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE) és a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara (BGE-KVIK)
által szervezett Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Versenyén történő részvételre

A verseny helyszíne: Budapest, V. kerület Alkotmány utca 9-11., a BGE-KVIK Oktató Kabinetjében és az intézmény II. emeletén lévő Dr Ketter László IV-es számú Előadóteremben

A verseny időpontja: 2016. december 06. (kedd)
 

Benke László olimpiai bajnok mesterszakács szakmai irányításával működő zsűri ebben az évben a hazai hal - és vadételek minősítését, értékelését, az „Első Magyar Fehérasztal Lovagrend” vándordíjának, illetve a verseny támogatói által felajánlott díjak odaítélését végzi.

A Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Verseny három kategóriában, 3-5 fős csapatok részére kerül meghirdetésre:

  • hagyományőrzők: civil szervezetek, önkormányzatok, intézmények képviselői
  • szakemberek: éttermek, vendéglők, szállodák szakemberei
  • vendéglátóipari szakmunkás -, szakközépiskolai tanulók, főiskolai - és egyetemi hallgatók

A szervezők a fenti kategóriáknak megfelelően várják a versenyzők jelentkezését legkésőbb 2016. október 15-ig a GKRTE 2100 Gödöllő, Patak tér 7. szám alatti posta címén vagy az Egyesület gkrte@vnet.hu e-mail címén.

 Kérjük, hogy a versenyre jelentkezők a jelentkezési szándékuk közlésével egyidejűleg csatolják az általuk készítendő hazai hal- és vadételek, illetve éttermi meleg tészta megnevezését és az ételsor elkészítésének rövid leírását, receptúráját. A versenyzők maguk gondoskodnak az elkészítendő ételek alapanyagairól.

Kérjük a versenyen részt venni kívánó csapatokat, hogy a versenyre 17 adag ételt készítsenek el. Az ételek helyszínre történő szállítását és tálalását saját eszközeik felhasználásával végezzék.

Amennyiben a BGE-KVIK és a GKRTE évadzáró gasztronómiai versenyén nem versenyzőként, hanem a rendezvény támogatóiként kívánnak közreműködni, abban az esetben - a verseny díjazottai részére felajánlandó díj megnevezésének és értékének megjelölésével - ezen szándékukat a verseny szervezőivel a fentiekben megjelölt postai, vagy e-mail címen közölni szíveskedjenek.

A legkiválóbb csapat az „Első Magyar Fehérasztal Lovagrend” vándordíját nyeri el. A szponzorok által felajánlott értékes díjakat a szakmai zsűri értékelését követően a verseny támogatói adják át a díjazottaknak.

A gasztronómiai hagyományaink megőrzését és a színvonalas magyar vendéglátás előtérbe helyezését célzó regionális gasztronómiai versenyen való közreműködését előre is köszönjük!

További információ:
Bárd István
a GKRTE ügyvezető elnöke,
GKRTE Információs Irodája
2100 Gödöllő, Patak tér 7.
Tel.: 06 28/419-231 E-mail:
gkrte@vnet.hu
Honlap:
www.gkrte.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr6511702187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása