HelloHal - tiszai halbisztró Budapesten

2016. október 17. 19:50 - Bezselics Ildikó

 Amit a magyar konyha képes előállítani csirkéből vagy sertésből, az halból is elkészíthető.

 hellohal_dsc_9302.jpg

A fenti hitvallással indult útjára néhány éve a HelloHal nevű kezdeményezés, mely kimagasló munkát végez azóta is a magyar halmarketing területén. Horváth Szabolcs halhentes először egy blogot indított HelloHal néven, majd egy kecskeméti és egy tiszaörvényi halbisztró után nemrégiben Budapesten, a Ráday utcában is megnyitotta haléttermét, melynek kínálata valóban új szintre emeli a magyar hal felhasználási repertoárját: készül itt harcsaszusi, harcsagyros, fish&chips, pontychips, de kolbász busából vagy halbrassói is.

 hellohal_dsc_9286.jpg

Megmutta hát, hogy van élet a hekken túl és a halászlén innen. A magyar édesvízi hal nem feltétlenül pocsolyaszagú, iszapízű, szálkás, drága – sorolhatnám, milyen kifogások merülnek fel honfitársainkban a halfogyasztás említésére.

 hellohal_dsc_9400.jpg

A hal egészséges, finom, és egyáltalán nem kell csillagászati összegeket fizetni: az árak 1500-2500 között mozognak. Egy próbát mindenképpen megér!

 hellohal_dsc_9266.jpg

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr3811816609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.