"Ez a E.T kis unokám, na ez egy arany ember..."

2012. október 17. 14:40 - itthon|Katko

ufo_1350474502.jpg_800x381



Szegény, szerencsétlen ufók. Ezek az angyali nyelven beszélő remek lények itt köröznek körülöttünk már évek óta, védenek minket, kukás kocsinak álcázzák magukat, vakítófényekkel gyógyítanak és szerepeltek a Mónika Showban is számtalanszor. És még így is vannak kételkedők, akik merik állítani, hogy csak a XVII. kerületi 7-es számú csavargyár bábszakkörének az őszi bemutatójáról van szó. De tévednek... Idén először tárul a világ elé a rejtély, a misztikum, az örök kérdésre a válasz, az, ami mindenkit mozgat: nem vagyunk egyedül az univerzumban...

Történt ugyanis, hogy 1908. június 30-án a levegőben érezhető vodka koncentrációtól, két repülő csészealj (milyen ostoba név) Oroszhon felett gondolt egyet, és némi borscs reményében rükvercbe tették az Ezeréves Sólymot majd landoltak egy erdő kellős közepén. Kisebb probléma, hogy a hajó motorja olyan szottyos fügével dolgozott, ami kipusztította egy nukleáris-atom-hideg-világ háború erejével a környezetét a zuhanás után. Orosz barátaink - hozzáteszem, teljesen jogosan - nem értettek egyet az erdőgyérítési projekttel, és azonnal titkosították a sövényvágó és a flex szabadalmát. Na de azt is észrevették, hogy ameddig az egyik hajó megsemmisült, addig a másik épségben maradt. Érdekes.

A történet további része szokásosnak mondható: ellenőrizték Ufóék világjegyét, hogy mégis mit keresnek ők itt, majd kiderült, hogy természetesen Kovácsékról van szó, tehát magyarok. Így az Úr 1988. évében hazaküldték őket (akkor E.T. is itt van??) és itt kezdődtek meg a vizsgálatok. Ezen vizsgálatoknak köszönhetjük többek között a hibrid autókat, a dub step-et és a sokak számára ismert lájkolni szavunkat.

Ha ez nem lenne elég bizonyíték, akkor el kell, hogy mondjam, hogy az évek óta a Jetson család otthonának számító Hangárban az  Area 51 Project névre keresztelt kiállítás megtekinthető október 26-tól, akár "idegenvezetéssel" is (jaj...). Egy 3. típusú interaktív élményszínház, a világon először, Budapesten.


Aki több bizonyítékot szeretne, neki ide kell kattintani azért, hogy láthasson valami földönkívülit.


Az erő legyen veletek!

Katko

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr864854104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása