Pocket Guide – Túrautak a zsebedben!

2014. június 20. 10:44 - Verbal

Az alkalmazás IOS és Android rendszerű okostelefonokon futnak. Az appot a www.v4.pocketguideapp.com oldalon éred el, ahová ez a QR kód is elvisz, ha beszkenneled.

Ha telepítetted a „Pocket Guide” alkalmazást és letöltötted a V4 keretrendszert, megjelenik Magyarország logója, amelyre kattintva megjelenthető Budapestre kidolgozott 3 városnéző útvonal, méghozzá a korábbi letöltések alapján a legnépszerűbbek, ráadásul angol nyelven is elérhetők.

A „Pocket Guide” rendszerben egy túraútvonal letöltése 5 € kifizetése után válik lehetővé. A V4-es keretrendszerben azonban a letöltés és a használat díjmentes 2015. május 31-ig.

Összességében tehát a következő programok lettek elkészítve:

Budapest:

  1. The City and the Danube.
  2. The Great Castle Tour.
  3. The Hungarian Champs Elysées.

A használat során a program helymeghatározó rendszere a hallgatót elnavigálja a túra indulópontjára, majd elkezdi a városnéző programot. A program során folyamatosan követhetjük az útvonalat egy térképen, halljuk az élőszavas szöveget, illetve akár egyenként meg is kereshetjük az útvonal látnivalóit, annak fényképét és leírását.

V4 - pocket guide.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr686316352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása