Királynő félvér lovon, Lady Gágá és a mobil lottózó

2012. szeptember 12. 17:09 - itthon|Katko

nemzetivagta_1347462528.jpg_618x318



Na, Mi Van? Kérdezhetné Besenyő I.V. István teljesen jogosan a cím láttán... Hogyan jön a királynő a lottóhoz és a liba a divatgiccs popsztárhoz?

Tehát... Szeptember 13. és 16. között kerül megrendezésre az ország kedvenc hagyományőrző történelmi bemutatója, a Nemzeti Vágta! Hősök tere, Andrássy út, lovak, a legfinomabb magyar ételek, Meseposta, mi kell még? Ja igen, a magyarázat a címhez...

A tavalyi győztes - Molnár Gyöngyi - idén a címvédésre készül, azonban hű paripája idén nem tart vele, illetve nem tarthat vele. A szabályok módosulásának értelmében, Malőr a telivér nem indulhat a versenyen, így Gyöngyi, a Samy névre hallgató magyar félvér hátán veszi fel a küzdelmet.

Nemzeti Vágta nem lehet Országkonyha nélkül, konyha pedig nem lehet, nos, konyha az mindig jó ha van. Idén a konyhában megtalálható lesz a kacsa, a mangalica és több fajta tavi és folyami hal is, de a csapat húzóneve, az idei Országkonyha sztárja, a liba lesz. Meghívott előadó még a klasszikus Lacipecsenye, akit fiatal borászok kísérnek lopón.

És a mobil lottozó? Nos, az is lesz!

A legfontosabb információkat már ismerjük, de aki szeretne még többet megtudni a Nemzeti Vágtáról, annak a polgártársnak javaslom a hivatalos oldalt: http://vagta.hu/

Töltsük együtt ezt a hazafias hétvégét, koccintsunk szilvapálinkával és szurkoljunk barátsággal!


Katko

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr174771766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása