Márton napi libatorral készül a Lázár Lovaspark

2015. október 26. 15:58 - A.g.o.r.a.

A Márton napot megelőző hétvégén, november 7-8-án, a Domonyvölgyben érdekes lovasprogramok mellett most libás tematikával, libatorral, újborral készül a Lázár Lovaspark.

_dsc7646.jpg

Nem maradhat el a kemencés lángos, a sétakocsikázás és a kedves gyerekprogramok sem, mint az arcfestő, a pónilovaglás vagy az állatsimogató. A Lovasparkban nem csak lovak, de szürke marhák, bárányok is élnek, de persze a terület legnagyobb része mégis csak a lovaké! 

A Lázár Lovaspark új imázsfilmje nagyszerűen bemutatja a park szenzációs hangulatát, amivel most pont a Márton napi libatorra lehet belépőket nyerni. (TIPP- Összességében csak annyit kell tenni, hogy like-olni kell a videót a közösségi oldalon.)

Várunk mindekit a Lázár Lovasparkban!

Remélem mindenkinek tetszeni fog új imázsfilmünk és felidézi az itt eltöltött szép pillanatokat. :) I hope everyone will like our new video and will remember, how nice is this park. :)A filmünk lájkolásával és megosztásával belépőjegyet lehet nyerni Márton napi libatorunkra svédasztalos ebéddel, 2 felnőtt és 2 gyerek részére, november 8-ra. Október 31-én értesítjük leglelkesebb játékosunkat. :) #LazarLovaspark #tourism #horses #event #family #celebration #wedding

Szerző: Lázár Lovaspark, 2015. október 23.


A programok sorában lesz kölyök kalandpark és kézműves foglalkozások,  a csikósok, fogathajtók mellett a mulatságos szamaras trükköknek is örülhetnek majd a gyerekek.

Déli lovasbemutató után az ebéd természetesen libaspecialitásokból fog állni, melyet újborral kísérhetünk! A gyerekek legnagyobb örömére az AS Játékvilág bemutatja a Lúdas Matyi bábjátékot. 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr888023530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása