Borjour Magnum- borkedvelőknek és romantikára vágyóknak!

2015. február 11. 14:18 - Verbal

Ismét giga boros rendezvényre számíthatunk, ha ellátogatunk február 14-én a Millenárisra.

A rendezvényhelyszín 2 csarnoka ad otthont a Borjour kóstolósorozat éves csúcspontjának számító Borjour Magnumnak. Az idén 6. születésnapját ünneplő eseményen az eddigieknél is több borászatot és gasztronómiai kiállítót kereshetünk fel.

borjourmagnum6.jpg

forrás: ww.borjour.hu

Gazdagnak ígérkezik a választék: Az ország minden borvidéke képviselteti magát, sőt még határon túlról is érkeznek pincészetek. Idén is  bőven lesz alkalmunk találkozni kis és közepes borászatokkal. Korlátlanul tesztelhetünk több, mint 600 bort a belépőjegyünkért cserébe szombaton 16 és 22 óra között. Zárás után, aki még maradni kíván, fergetegeset bulizhat.

borjourmagnum2.jpg

 forrás: ww.borjour.hu

Idei újdonság, a belépőjegy mellé ingyenesen járó, 120 oldalas Bornoteszt. Benne egy kuponfüzettel, mely 112 pincészet akcióját tartalmazza a Borjour-t látogató közönségnek.

Ha már Valentin- napon kerül megrendezésre az esemény, bátran adhatjuk ajándékba kedvesünknek, hiszen a szervezők a romantikára is gondoltak. Valentin- szalon várja a vendégeket virágkereskedőkkel, „romantikus borsorral”, borkaszinó játékokkal, illatmintás tesztekkel. És milyen egy romantikus borsor? Kezdődik az Első szerelemmel (Basilicus Szőlőbirtok bora), folytatódik a Flörttel (Katona Borház bora), majd a Szenvedélyes Hétköznapokkal (Miklóscsabi Pincéjének bora), de ne hagyjuk ki az Andalgó Zweigeltet (Fekete Borpince) vagy a Bezerics Dani Szexi Kis Gyöngyözőborát sem...

Gondoljunk a rászorulókra is, a „Borjour for Hope” kezdeményezéssel a szervezők a Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesülettel együttműködve 30 rászoruló gyermekhez szeretnének 30 vasárnap ebédet  eljuttatni az összegyűlt felajánlásokból. Az akciót résztvevő borászatok is támogatják.

 34233a5.jpg

Jegyekre a következő helyeken tehetünk szert:

elővételben online a Borjour oldalán

valamint nyolc budapesti borbárban és kereskedésben:

Decanter Borbolt, Deli Pékség, DiVino Bazilika, DiVino Gozsdu, Kadarka Bár, Palack Borbár, Veritas Borkereskedés (Pest), Veritas Borkereskedés (Buda),

 

További információk: www.borjour.hu és info@borjour.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr587161395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása