Forgalmirend-változás a Bakering környékén

2015. június 03. 11:03 - Verbal

Mai nappal indulnak a délelőtti járatok a Bakeringnél, vagyis a három tömegközlekedési eszköznek álcázott mobil péksüti-kioszk, a villamos, a troli és a városi (kék) busz. A kezdetektől - ami nem is volt olyan régen - az volt az érzésem, hogy ez egy nagyon klassz kezdeményezés, így reggel egyszer csak eszembe ötlött, hogy megnézem merre járnak.

bakering.png

Miután a Budapest Bakering weboldala a térképet nyitja meg a járművek aktuális tartózkodási helyével, kiderült, hogy néhány lépés választ el csupán, hogy élőben is megcsodáljam a Madách téren parkoló buszt és trolit. Nagyon nem kell kapkodni, hiszen a srácok kényelmesen, komótosan közlekednek, és egy-egy forgalmas csomópontban hosszan állnak, így ezzel az alkalmazással valóban lehet tervezni.

bakering2.png

Mint a helyszínre érve kiderült, ez a járművek első délelőtti útja, ugyanis eddig délutáni-esti üzemben járták a várost - annak is a 7. kerületét - most azonban délelőtt is le lehet csapni az édes-sós karikákra. A ringek többféle különleges töltelékkel készülnek, én ezúttal egy szárított paradicsomos-parmezán sajtos illetve egy kolbászos-aszalt sárgabarackos sütemény mellett döntöttem. Mindkettőről elmondható, hogy komplex, érezhetően gondosan összeállított ízvilággal bír, de mivel nem vagyok gasztroszakértő, nagyobb mélységekbe nem is merülnék.. Finomak, na.bakering-valasztek.png

Külön jó, hogy számítanak a fogyasztói véleményekre, visszajelzésekre és a jelek szerint aktív Facebook életet élnek, ami egy induló projektnél magától értetődő (lenne...bár sokszor nem az), úgyhogy érdemes ide is egy pillantást vetni. 

Sok sikert, biztonságos közlekedést!

 

Vízió - Budapest Bakering

A UPC 10 millát ad, ha jól válaszolunk 3 kérdésre! Az egyik kérdés, mi a cége víziója? . ...hát íme a Budapest Bakering víziója!!! Tetszene ha teljesülne???

Posted by Budapest Bakering on 2015. április 29.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr437513974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása