Itthon a Blogon!

2012. szeptember 12. 10:22 - itthon|Katko

31966_1347438110.jpg_2480x1187

In medias res.

Mi egy őszinte turisztikai régió élménynepperei vagyunk: ünnepeljük a Turizmus világnapját, szeretjük az ország tortáját és ezredjére is szívesen segítünk kimondani, hogy "Kérek még egy fröccsöt" a hosszú estét záró turistáknak. Napszemüvegben borozunk a Bazilikánál, a hétvégén túrázunk a Dunakanyarban, aztán levezetünk egy romkocsmában, valahol a Kazinczyn, mert mi is elfáradunk néha. Tükörből egész normális emberek vagyunk mi is (legalábbis néha így látszik), csak emellett van ez a turizmus nevű jelenség az életünkben, amit annyira szeretünk, hogy van vele közös lakatunk a Deákon.

De a lényeg, hogy szeretnénk, ha Ti kedves olvasók, minél több hasznos infóhoz jutnátok Budapestről és környékéről, és ha Ti is úgy gondolnátok, ahogy mi: Ez egy boldog hely a világban! 

Szóval, érezzétek magatokat Itthon a régióban, és Itthon a Blogon!

 

Szűnni nem akaró szeretettel,

Katko

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr814771757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása