Budapest multikulturális negyede...

2012. szeptember 13. 14:12 - itthon|Katko

316889_469933956361373_1520414665_n_1347536373.jpg_420x429



Ha a hétvégére nem lenne elég a Borfesztivál, a Nemzeti Vágta, az Országkonyhája, a spanyol bajnoki forduló és a tejfölös uborkasaláta, akkor tartsatok velem, és bolyongjunk zenére Budapest legérdekesebb negyedében!

Történt ugyanis, hogy a Királyutca - Designutca összeölelkezett a KultUnio-val, és szerelmük gyümölcseként megszületett az ötlet, hogy a multikulti Király utca és Dohány utca környékét be lehetne mutatni egy kicsit másképp. Pont kapóra jött a Civilek Éjszakája és a Kulturális Örökség Napja, mert így gyönyörű összhangban, mint lecsó a tojással, szerveződhetnek az ingyenes városnéző túrák és örökségséták. Olyan csekpontokat érintünk majd mint a Zsinagóga, a Kosher Shop, a Fogasház, a Soho és a Zara hotelek, vagy a Szimpla Kert. Tehát tényleg igazi multikulti túráról van szó, ahol olyan információkhoz juthatunk, amelyekkel legalább két hétig uralni fogjuk a társaságban a központi szerepet, vörösre festve ezzel gyönyörű hölgyek urainak arcát.

Ha ez nem lenne elég, akkor bedobom az ász párt: a séták közben 12 helyszínen várnak minket utcazenészek, meglepetés programok, kóstolók és frissítők.

Tehát szeptember 15-én és 16-án 11 és 14 órakor indulnak a Király utcából a túrák (a Deák felől), ahol este 9-ig nyitva lesznek a shoppok és lesz, csak Nektek, shopping night! Az urak eközben a Király utca több helyszínén figyelemmel követhetik a hétvégi bajnoki fordulókat!
És akik az örökségsétákra szavaznak, Őket sok szeretettel várják 10 illetve 13 órakor a Zsinagógánál (Wesselényi u. 7.).

Bon voyage, jó szelet!

Katko

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr464774842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása