Egyszer volt Budán kutyavásár...?!

2013. április 29. 09:42 - itthon|Katko

wds_logo_kalocs_slog_0_1367219457.jpg_1132x1600



A kuvaszosok ölre mennek a pulisokkal, a vizslások leugatják az agarasokat, a spánielesek vicsorognak a westisekre... Na persze nem eszik olyan forrón a kását - bár láttam már olyan kutyát, amelyik a túrós palacsintát melegében ette meg, kihűlve már nem. Úri ebekről van szó, pedigrés csontásókról, akik a jutalomfalatot megvetik, és maguk viszik le sétálni a gazdijukat. Igazi szuperebekről, a kutyavilág csáknoriszairól, az egyetemes eblét überhundjairól. Budapest ismét új arcát mutatja meg nekünk, hiszen immáron nem csak Budán rendeznek kutyavásárt. De ugye ott legálisan Mátyás Királyunk engedélye nélkül már nem is lehet...

Négylábú kedvenceink az idei évben fővárosunkat szemelték ki ideális helyszínnek, hogy megmérkőzzenek ügyességben, szépségben és morgásban. A világ minden tájáról érkeznek az ebek Budapestre: Uruguayból cimarrón, Weimarból vizsla, Szlovákiából csuvacs, Svájcból kopó, Portugáliából vízikutya, a Pireneusokból hegyikutya, Hannoverből pedig véreb. Természetesen a magyar csibészelők sem maradhatnak ki, így hazánkat az egyenes ágon bejutó Magyar vizsla, Magyar agár, kuvasz, puli, pumi, mudi, komondor és erdélyi kopó képviselik. Reméljük versenyzőink igazi falkavezér módjára viselkednek majd!

A rendezvény helyszíne a Hungexpo, május 16 - 19-ig tart a show, a programokról, amelyek között agility verseny, dog puller show, állati vetélkedő és kutyás továbbképzések is helyet kapnak a következő weboldalon tájékozódhatunk:

www.wds2013.hu

Kutyásoknak kötelező, akik még csak most barátkoznak a gondolattal, hogy négylábú házikedvencet engednek életükbe kötelező, azoknak pedig, akik csak valami nem ritkán látható attrakcióra vágynak, nos nekik is kötelező!

Csibész, kapd el!

[Katko]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr365252115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása