Ha nyár, akkor Óbuda!

2013. május 29. 13:49 - H.H.E.

Tizenharmadik alkalommal kerül sor az Óbudai Nyár kulturális rendezvénysorozatra, június 1-augusztus 31. között, összesen 11 helyszínen nagyjából 70, nagyrészt ingyenes programmal.
obudai_nyar.png
A szokásosnál két héttel korábban, június 1-jén Hobo koncertjével nyit az Óbudai Nyár sorozata a Zichy Udvarban. Új programelemként Reggae Minifesztiválnak és háromnapos Blues Fesztiválnak ad otthont a Kobuci Kert, ahol a szünidőben hétvégenként gyerekkoncerteket is rendeznek.
De itt lesz a Madách Színház sikerdarabja, a Macskák, megelevendik Robert James Waller "Madison megye hídjai" című regénye, "A szív hídjai", lesz a Krúdy-témaév apropóján köztéri fotótárlat, marhapörkölt és irodalmi barangolás is.
Bővebben...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr975319982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása