Állati Top 5 - Kölykök Budapesten

2013. június 25. 15:02 - itthon|Katko

Ormányos medvékkel erősített a Budapesti Állatkert

Ugyan az átigazolási szezon csak július elsején kezdődik, de a Fővárosi Állat- és Növénykert úgy érezte, hogy saját nevelésű játékossal erősíti meg keretét! Nem is eggyel, hanem mindjárt kettővel, hiszen két kis ormányos medve született Európa egyik legszebb állatkertjében.

ormanyos1.jpg

Az ormányos medve testvérek egyikét az anya állat, másikukat pedig a gondozók nevelik, hiszen idős édesanyjuk nem biztos, hogy fel tudja majd nevelni a kicsiket, hiszen Júlia már tizenöt éves.

ormanyos2.jpg

A gondozók által nevelt kis ormányos igazi sztárjátékos hírében áll, hiszen az Állatok akcióban bemutató új főszereplőjét látják benne edzői.

ormanyos3.jpg

Neve még nincs a sztárjátékosnak, de az ötleteket kommentekben szívesen várjuk! (Kisfiúról van szó)

A Fővárosi Állatkertben idén igazi baby boom megy végbe, hiszen az ormányos medvék érkezését megelőzően több új lakó is beköltözött az Állatoviba.

Nézzük meg a TOP 5-öt, az Állatovi sztárjait!

1. Asha, a kis elefánt

asha.jpg

2. Indiai oroszlánok

oroszlánok.jpg

3. Prérikutya kölykök

prerikutya.jpg

4. Flamingó fiókák

flamingo.jpg

5. Tinta és Ramszesz, a két jácintkék ara fiókája

arapapgaj.jpg

Az állatkertbe egyébként is érdemes kilátogatni, hiszen fantasztikus show műsorok, 3D vetítések, oktató programok és a világ minden tájáról különböző élőlények várnak ránk, de az idei évben talán még érdemesebb!


zoobudapest.com/


[Katko]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr85377285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása