Felfedezők Napja a Millenáris Parkban

2014. május 02. 22:56 - Verbal

Kevés az olyan program, amely szórakozást és kikapcsolódást nyújt a természetet kedvelő szülőnek és gyermekének, idősnek és fiatalnak egyaránt. Ez most nagy eséllyel ilyen lesz, legalábbis a tavalyi rendezvény sikere és az idei tervezett program ezt vetíti előre. Merthogy a Felfedezők Napja, május 17-én, szombaton olyan izgalmas előadássorozattal és látnivalókkal, programokkal várja a nagyközönséget a Millenáris Parkban, hogy itt már csak azon kell elgondolkodni, hogy Méder Áron vitorlázós beszámolóját hallgassuk meg, netán inkább a Mars-kutatás rejtelmeibe nyerjünk betekintést, vagy a magyar Antarktisz-expedíciókkal ismerkedjünk - azaz a temérdek, már címében is csalogató előadás közül melyekre üljünk be.

FN.jpg

www.felfedezoknapja.info

Az ifjabb korosztálynak a Tropicarium állatsimogatója, a kontinensek felfedezése interaktív és játékos módon és a szülőkkel elvégzett Hétpróba feladatok jelentenek majd izgalmas időtöltést (és nem mellékesen értékes nyereményeket, ha elég sikeresek és szerencsések). 

Nem utolsó szempontként: a rendezvényre a belépés ingyenes!

Arra azért érdemes felkészülni, hogy a látogatás után a gyermek túrazsákot vagy sátrat fog kérni legközelebbi születésnapjára...

További részletek:www.felfedezoknapja.info

fn.jpg

www.felfedezoknapja.info

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr486109231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása