Demi Mór és a Hazug Mókus

2012. szeptember 12. 10:59 - itthon|Katko



Nem a G.I. Jane-ről és nem is egy Lázár Ervin könyvről van szó, hanem a 20+1. Budavári Borfesztről, ami ezen a gyönyörű napon kerül be a történelemkönyvekbe, mint a legbarátságosabb várfoglaló. Ajánlom mindenkinek, hogy ne csak úgy Dugovics Titusz módjára, egyet rántson magával, hanem tessék szépen kóstolni, ízlelni, szaglászni és nézelődni. Hiszen olyan nevek teszik tiszteletüket, mint Miklós Csabi, Jekl Flóra vagy Bolyki Jani, aki nem rég hozta össze a Gepárd és Űrhajó fedőnéven futó borbisztróját, amely nálam benne van a top 10 "elsőrandis" helyben, már csak Istvándy Gergő Bizsergés névre hallgató bora miatt is, ami azonnali kulcs a hölgyek szívéhez. Na meg itt kérem télen is van Indián Nyár...

Szóval, ha Budapesten jár az ember a borfoglalás ideje alatt (szeptember 12-16.), akkor tegye ki az indexét a Budai Vár irányába és csatlakozzon hozzánk egy világi őszköszöntéshez! Okosodni a www.aborfesztival.hu címen tudtok!


"...a franciáknak üzenem, hogy legyenek résen a présen, a présen...

mert keményen tolják a fiatalok, a New Generation!"

Ahogy a költő is mondotta volt...



Katko

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr864771783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása