Gospel, Smooth- és Nu Jazz csak Neked!

2012. szeptember 17. 16:41 - itthon|Katko

jazzy_1347887793.jpg_900x425



Adva van a Millenáris Teátrum színpada, adva van három nap és adva van a világ egyik legjobb városa... Mit lehetne tenni az ügy érdekében még? Mondjuk hívni egy Gospel bandát, megspékelni Chuck Loeb-bel és a végére, mint a hab tetejére a cseresznyét, odahelyezni a De Phazz-t. Gyakorlatilag hibátlan a dolog. Chuck Loeb alig várja, hogy újra Budapesten lehessen, a London Community Gospel Choir 30 éves jubileumot ünnepel, a De Phazz pedig bemutatja új, Audio Elastique névre keresztelt lemezének mesterműveit.

Az egész napos csokoládékóstolás után, amikor a gyerekekre már a nagyiék vigyáznak, amikor a baráti társaság befejezte a vacsorát, vagy amikor a randi a csókhoz közeleg, akkor jöhet a jazz mágikus ereje és a gospel isteni hangulata! (A csokoládé után a De Phazz Death by Chocolate lemeze igen találó és egyben morbid is...)

Szeptember 21-től 23-ig három varázslatos este vár ránk a Millenárison, több info, interview és videóanyag a hivatalos weboldalon: http://www.jazzy.hu/jazzy-fesztival.html

És egy kis ízelítő:

London Community Gospel Choir
Chuck Loeb
De Phazz


Kötelező hétvégi program!

Katko

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr894783545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása