Férfi álom 2.0: Etyeki Piknik - Disznóvágással és borkóstolással

2013. január 14. 17:19 - itthon|Katko

etyeki_piknik_2013_1358179138.jpg_1100x900

 

Piknikezni jó! - mondta Mark Twain egy tévesen elkészített facebookos idézeten. De miért is ne mondhatta volna ezt, mondjuk tényleg pont Ő, és alapvetően miért is ne lenne igaza? Továbbmegyek: piknikezni nagyon jó, pláne Etyeken, pláne ha van bor. Az meg ugye van. Szóval: ha Mark Twain mondta, ha Simon mondja, akkor is tessék piknikezni Etyeken 2013-ban!

Etyeken volt anno Pincefesztivál és Kezes-lábos is, de egy könnyed szoftverfrissítés után a már jól ismert hardver is szebben működik. Az Etyeki Piknik 2013-tól rendszeresen, évszakonként várja az érdeklődőket, mindig a naptári időszak jellegzetességeihez igazodva. Ez nagyjából annyit jelent, hogy disznót ne vietnámi papucsban vágjál szaloncukorral. Érted...

Az első piknik mindjárt itt is van, ahol disznóvágással (ezért szóltam az előbb) és az ehhez kapcsolódó kóstolókkal, sütés-főzéssel, zenei, kulturális és gyermek programokkal várják a látogatókat. Na de a lényeg: bor és borkóstoló természetesen lesz! Például a Gradowski Birtok, Balla Géza, a Debreczeni Pince és a Rókusfalvy Birtok is kínálja majd az isteni nedűt, csak Nektek. Uraim, naptárat, okostelefont, butatelefont, tollat, papírt előszedni, és diktálom:

2013. január 19.
Etyek, Újhegy és Szépvölgy
www.etyekipiknik.hu
www.facebook.com/etyekipiknik


Addig is nézzük meg az alapművet a disznóvágásról: itt.

 

[Katko]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr635018073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása