Jótékony vasárnap május végén

2016. május 25. 19:45 - Verbal

Május első vasárnapja, Anyák Napja mindannyiunk ünnepe valamilyen formában. Május utolsó vasárnapja idén szintén jeles nap lesz és szintén a családról szól, de egy sokkal szomorúbb, szívszorítóbb nap is egyben. Idén május 29-én, vasárnap kerül megrendezésre az Ezer Lámpás Éjszakája, amely már egyre többeknek jelent egyértelmű asszociációt az eltűnt gyermekekkel. A szervezők országszerte több helyszínen készülnek jótékonysági koncertekkel, a nemes célt megvalósulását elősegíteni: „Hogy minden gyermek hazataláljon”.

Ma, május 25-én van az Eltűnt Gyerekek Világnapja, viszont a rendezvény vasárnap, május 29-én valósul meg, ekkor követik egymást a színpadon zenészek és művészek, ekkor engednek a magasba több ezer lufit a résztvevők, hogy közösen hívják fel a figyelmet az aggasztó statisztikákra… Tavaly közel 20000 gyermek tűnt el Magyarországon, ami önmagában is riasztó szám, de ha csak egyetlen eltűnt gyermek szülei helyébe képzeljük magunkat, máris érezzük és átéljük ezen kezdeményezés fontosságát.

Találkozzunk vasárnap az Ötvenhatosok Terén (további részletek ITT)

ezerlampas.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr698747008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása