SZÉP kártya: Túlóra május 31-ig

2013. január 15. 16:23 - itthon|Katko

Élményt, elegánsan.

szep-kartya-hu_1358263365.jpg_1600x1200

 

Mi szeretjük a SZÉP kártyát, nem csak azért, mert utazásaink során nagy segítséget nyújt számunkra, de azért is, mert annyira jó érzés elővenni a pénztárcánkból, ezt az egyszerűen használható fizető eszközt. Elegáns, egyszerű, praktikus. Valljuk be őszintén: a SZÉP kártya egy igazán jó ötlet volt.

2011-ben töltötték fel sokan a saját kártyájukat, és lehet, hogy vannak olyanok köztük, akiknek rendelkezésükre áll még élményekre fordítható összeg, amit el lehetne költeni a visegrádi Királyi Palotában, Budapest egyik hangulatos bisztrójában, a Gödöllői Királyi Kastélyban vagy a Budapesthez közeli fantasztikus wellness szállodák egyikében.

Akik  hasonló cipőben járnak, nekik igazán jól kezdődik a 2013-as év, hiszen a kártyákon maradt összeget egészen 2013. május 31-ig felhasználhatják! A túlórának is megvannak a maga előnyei ugye...

Rengeteg olyan programmal, ajánlóval és tippel találkozhattok még addig itt a blogon, amelyre érdemes elmenni, ahová érdemes magatokkal vinni a SZÉP kártyátokat.

Ne felejtsétek el magatokkal vinni mindenhova!

[Katko]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr485019954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása