Reszketnek a malacok, jön a II. Kistarcsai Böllérfesztivál!

2013. január 17. 16:21 - itthon|Katko

bollerfesztival-plakat1-720x1008_1358432838.jpg_720x1008



"A verseny a szúrástól a fogyasztható sült, vagy főtt termékek készítéséig tart." írja a Böllérfesztivál nevezési szabályzata. De nem csak erre tér ki az igazán szigorú böllér tankönyv, hanem arra is, hogy milyen típusú wellness szolgáltatásokat vehet igénybe röfi kolléga (perzselés, mosás, svéd masszázs, aroma kabin), és arra is, hogy milyen fájdalomcsillapítók vehetnek részt a műtét során (pálinka, bor). Sapka és fejkendő használata kötelező, mert ugye, akin nincs sapka, az sosem jár jól.

A verseny folyamán a hagyományos disznótorra jellemző házias ételeket vásárolhatnak az érdeklődők. A rendezvény várhatóan 19:00-ig tart, amikor is kihirdetik, hogy ki lett az év böllére. Eközben vidám utcabálon vehetünk részt, illetve a kiváló házi termékeket fogyaszthatjuk, ameddig a malacok rajthoz nem állnak, az előtte/utána versenyhez.

Még több információ: www.kistarcsamuvhaz.hu

 

Disznósajt készítése TILOS!

[Katko]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr395023700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása