A bűvös 23-as szám

2013. január 25. 13:18 - itthon|Katko

grasham_palace_budapest_1359116252.jpg_700x477


A TripAdvisor népes közönsége döntött nemrég arról, hogy melyik a világ legjobb 25 szállodája. Nagy örömmel jelenthetem, hogy a Four Seasons Hotel Gresham Palace a 23. igen előkelő helyen szerepel ezen a listán. A lenyűgöző szépségű épület, és a fantasztikus helyszín mellett a személyzetet és az ételeket dicsérték az űrturisták.


A Négy évszakos hotel könnyedén maga mögé utasította a londoni The Milestone Hotelt és a perui Sol & Luna Lodge & Spa-t (itt én indokoltnak tartanék egy & Selfness megtoldást a 24. hely reményében!). A szobákból látható panoráma, és a panorámából látható szoba (erkélye, ahol néha megjelenik Mick Jagger a legújabb 70-es évekbeli alsónadrág remekműben), az újragondolt magyar konyha, maga Budapest belvárosa és a sokszor kiemelt profi személyzet segítette a 23. helyre országunk büszkeségét.

A bizonyítvány jeles, a nép tapsol, irány a következő szint!

[Katko]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr475043081

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Wellness hétvége Mennyországban 2013.01.26. 15:45:34

Az oda útból semmire sem emlékszem. Egyszerre abban a lepukkant, öreg szálloda halljában találtam magam. Hosszú sor kígyózott előttem az ütött-kopott bőrfotelek, puffok és dohányzó asztalok között, meghitt félhomályban. Fény csak a vaskos sötétítőfüggö...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása