Kávézó, nem zseni bár - újabb Alma Budapesten

2013. január 29. 09:32 - itthon|Katko

applecoffee_1359448362.jpg_520x360

 

Azt még a legelvakultabb ellenzői is elismerik, hogy az almás cég termékei kiváló minőségűek. Sőt, kultikusak, a mai világ egyfajta szimbóluma az alma logó, és a vele ellátott termékek. Sokaknak létszükség, sokaknak felesleges hajcihő a körülötte lévő média hype, de abban mindenki megegyezik, hogy Steve Jobs hagyatéka valami egészen elképesztő szintre emelte a brandinget. Rövid bevezetőnk után következzen a hamarosan megnyíló új budapesti látványosság: a Kontakt.

Szóval, van a zseni bár, ahol a műszaki egyetem mellett dolgozó hipster arcok oktatják Johnson nénit az okosalma használatára. A dolog alapvetően remek, de Európában nem elegendő az alapinformáció, mindig több kell. És a világ legtehetségesebb országában pedig ez sem elegendő. És így jutunk el a desingerek és a világ egyik leghíresebb brandjének találkozásához: a Kontakthoz.

A Kontakt, a Károly körút 22. szám alatt, a Röser udvarban nyílik februárban, és nem egy szimpla jonatán alma bolt lesz, hanem kávézó is. De mind ezek mellett, hogy a leendő termése az almafának felkeltse érdeklődésünket, fiatal designereket keresnek, akik saját elképzelésük szerint készítenek almakiegészítőket. Például kukacot, bólogató Bill Gates-t vagy Aphrodité almáját. Miközben almát eszünk, fantasztikus aromavilággal megáldott kávét is ihatunk a reggeli vajas e-mail mellé, illetve ha R2-D2 lefagy, helyben vásárolhatunk helyette vékonyabbnál-vékonyabb almaszeleteket.

Amellett, hogy az Alma cég űrkütyüit vásárolhatjuk meg, kávézhatunk, társasági életet élhetünk, és a magyar tervezők almakompatibilis, egyedi cuccai közül is válogathatunk. Budapest gazdagodik egy nem mindennapi kávézóval, mi pedig gazdagodunk egy újabb úti céllal. Ha szembejön Veled a telefonod, legyen a tied egyedibb, vagy valami hasonló.

Akik szeretnének megismerni 15 szuper utazást megkönnyítő és feldobó app-ot iPhonera, azok kattintsanak ide.

A Kontaktról pedig itt tudhattok meg többet: KONTAKT

 

Szép napot!

[Katko]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr255050508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása