Bernie száguldó cirkusza Magyarországon!

2013. július 12. 12:41 - itthon|Katko

"Bernie száguldó cirkusza az egész világot lázba hozza!" -  állhatna egy 1900-as évek elején felállított hirdető táblán, valahol egy amerikai kisvárosban. Azonnal megelevenedik  előttünk a szakállas nő, a háromfejű elefánt, az artista család és az oroszlán szájába fejét bedugó porondmester képe. Sztreccs matrózmintás ruhában emelnek súlyokat a hölgyek visítása mellett a szépen metszett bajszú férfiak és bohócok fröcskölik le egymást szódavízzel. És természetesen nem maradhat ki a torta kisminkelt arcba helyezése sem! De Bernie száguldó cirkusza másról szól... Pezsgőlocsolás, luxusautók, gyönyörű nők, a világ legjobb pilótái és rengeteg-rengeteg szabálymódosítás. Ha a pálinka hungarikum, akkor a szabálymódosítás "fomulaikum". Joggal kérdezheti a magyar Forma 1 kedvelő, hogy "Hová tűnk Palik Laci?" és, hogy miért nem volt még soha élőben kint a futamon? Válaszok következnek, jöjjön az idei Forma 1 Magyar Nagydíj beharangozója!

Formula_1_GellertA_2011 (54).JPGAmikor szívesen lenne kerék az ember...


A világbajnokság jelenlegi állása szerint az energiaitaltól felpörgött MiniSchumi halad az élen, mögötte a volt spanyol kosárlabda válogatott torreádor következik, harmadik helyen pedig a mindig szószátyár finn rali fenegyerek áll. Negyedik helyen az összetört szívű Hamilton Lajos lógatja orrát, ötödik helyen a Vörös Bikák koalája próbált ritmust tartani, hatodik helyen pedig az idén már kétszer győzedelmeskedni tudó, finnül szinte egyáltalán nem beszélő Rózsahegyi Nico, aki Keke Roseberg kicsi fia. 

Formula_1_GellertA_2011 (37).JPGA Forma 1 mindig is híres volt a gyönyörű hölgyekről!


Magyar idő szerint július 28-án vasárnap, 14:00-tól indul a futam, amelyet mi is megnézhetünk élőben, annyi csak a dolgunk, hogy megváltjuk jegyünket a fülsiketítő futamra! Ide kattintva ezt meg is tehetjük könnyedén, a fotelból, egy hűsítő sörrel a kezünkben!

20120720-forma1-magyar-nagydij1.jpgEgy kis helyismeret a futam előtt

Eljuthatunk egyenesen a Hungaroringre, akkor is, ha Sopronból, Szegedről, Pécsről, Zalaegerszegből vagy éppen Répcelakról érkezünk! Ehhez információt nyújt az itt látható e-újság, amelynek segítségével azonnal megtudhatjuk, hogy honnan mikor indul vonat, autóbusz vagy éppen HÉV. 

Juss el a Hungaroringre egyszerűen! Katt!

Jegyek még kaphatóak a futamra is és az egész hétvégére is!

Gyorsuljatok fel, mert gyorsan fogynak a jegyek!

[Katko]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr755401483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása