Egy gyermekbarát borkóstoló: Rosalia

2014. május 08. 12:07 - Verbal

No nem arra gondolok, hogy ezúttal a gyermek ízlelheti meg az alkoholos nedűket, hanem arra az egyszerű tényre, hogy nemigen voltam még olyan borkóstolón, ahol ilyen összhangban lett volna a borkóstolás a gyermek(ek) jelenlétével.

Rosalia2.jpg

A tavalyi Rosalia egyszerűen pompás volt: kezdve a kedves ötlettől (rózsaszín rózsa a rózsaszín öltezetért), a baráti hangulaton át (incl. kellemes idő, tumultus-mentes délelőtt), a príma gyermekprogramokig. A csemeték kiválóan elszórakoztak a néptánc előadáson (sőt maguk is táncoltak az ifjakkal), majd a kézműves sarokban parafadugó kishajókat gyártva, végül pedig játszósarokban. Rápillantva az idei programokra, most sem kell nagyon aggályoskodni, hogy megadatik-e az a gyönyör amit a szülő érez, amikor a gyermek láthatóan jól érzi magát… miközben ő egy pohár jó bort szürcsölhet.

Az ingyenesen látogatható kültéri rendezvényen a minőségi borok bemutatója mellett változatos street food kínálat és koncertek is színesítik a hétvégét. A bor iránt különösen fogékonyak számára pedig a Rosé és Pezsgőmustra valamint a Törley Pezsgő Egyetem biztosít lehetőséget, hogy tovább bővítsék ismereteiket a rosék, gyöngyöző- és habzóborok világáról, szombaton, a Budapesti Kongresszusi Központban.

Rosalia

Május 9-11., Budapest, Gesztenyéskert

További részletek a rendezvényről.

 Rosalia.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr806135099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása