Gödöllő és az ArboFeszt

2014. május 21. 13:43 - Verbal

Kevés olyan kellemes élmény van, mint a természet kellős közepén élvezni egy jó koncertet, egy pohár hideg sör/bor/üdítő kíséretében. Ezt a valóban felemelő élményt most átélhetjük az idén 100 éves Gödöllői Arborétumban, ahol május 23-24-én második alkalommal kerül megrendezésre az ArboFeszt összművészeti fesztivál, zenés- és gyermekprogramokkal, főzőversennyel, vásárral.

ArboFeszt.png

 

A koncertek mellett lesz még többek között akadálypálya, játszóház, táncház, élelmiszervásár helyi termékekkel, képzőművészeti kiállítás és kézműves kirakodóvásár. Talán még a Gödöllői Erdészeti Arborétum élővilága sem bánja, ha két nap erejéig felpezsdül itt az élet...

Ideális program péntekre és szombatra, és ha még vasárnap is lehetőségünk van a térségben tölteni egy napot, érdemes Gödöllő számos további látnivalójára is időt szakítani.

További részletek a fesztiválról: http://arbofeszt.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr636184719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása