Lovas rendezvény Nagykőrösön erre a hétvégére

2015. augusztus 05. 10:28 - Verbal

Van egy nagyon bájos kisváros Budapesttől egy nagyobb kőhajításnyira, amelyről már írtam korábban ITT, ezúttal azonban egy lovas eseményre hívnám fel a figyelmüket.

Augusztus 8-án kerül megrendezésre az ingyenes XV. Nagykőrösi Lovas Rendezvény és VIII. Díjugrató Verseny, melynek helyszínéül a Nagykőrösi Lovas Egyesület Gátőrházi Lovastanyája szolgál.

A rendezvény egész napos programot kínál mind a szakma képviselőinek, mind pedig a lelkes érdeklődőknek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A programok reggel fél 9-től indulnak, lesz díjugrató és fogathajtó verseny. Délben a Nemzeti Lovas színház igazgatója és Békefi Viktória világhírű musical és operett válogatást ad elő, majd csikósbemutató és lovas kaszkadőrök fokozzák a hangulatot.

A programsorozatban nem csak a lovaké a főszerep, interaktív terápiás kutyás foglalkozáson vehet részt a kedves néző a Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány jóvoltából.

Ebéd után ismét díjugratásnak lehetünk szem- és fültanúi, méghozzá show és korlát számokban, majd öt órától póni fogathajtás veszi kezdetét. Hat órától tombolasorsolás, melynek fődíja egy pónicsikó lesz, de több nagy értékű nyeremény is gazdára talál.

Egész nap lesz a helyszínen légvár, körhinta és kézműves kirakodó vásár, és természetesen büfé is.

 

Belépés és a parkolás ingyenes.

Cím: Gátőrházi Lovstanya Nagykőrös, Vízállás-Gátér dűlő 10.

További információkért kérjük hívja a +36 30 748 4066-as számot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr737681018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása