Fotózz kilátóból, nyerj családi üdülést!

2015. augusztus 19. 18:05 - Verbal

Augusztus 31-ig tart a Pilisi Parkerdő „Ki mit lát a kilátókból?” fotópályázata, a hosszú hétvége remek alkalmat, a kicsit hűvösebbre fordult időjárás pedig ideális kirándulóidőt nyújt a kirándulók és természetjárók számára, hogy gyönyörködjenek a kilátásban és mindezt megosszák másokkal is. Ráadásul a legjobb képek készítőit értékes nyereményekkel jutalmazzák.

A június 12-én átadott, a Piliscsaba melletti Nagy-Kopasz hegy tetején épült Dévényi Antal-kilátóval együtt már összesen hét kilátó várja a turistákat a Pilisi Parkerdő területén. A Pilisi Parkerdő Zrt. turisztikai beruházásai az elmúlt két évben jelentősen növelték a Budapest környéki erdők turisztikai szolgáltatásának színvonalát és vonzerejét, ennek megfelelően a látogatószám is egyre növekszik.

11051.JPG

Fotó: www.oee.hu

A Parkerdő többek között ezért is szeretné, ha a kirándulók és a turisták minél több területet és eddig kevésbé ismert útvonalat fedeznének fel. Jó program lehet a hosszú hétvégén az összes kilátó és kilátópont felkeresése; többek között erre is ösztönöz a Pilisi Parkerdő fotópályázata.

A 2015. augusztus 31-ig zajló fotópályázaton részt vevő kalandoroknak minimum öt kilátót vagy kiépített kilátópontot kell meghódítaniuk és mindezt képekkel dokumentálniuk. A legszebb, legjobban sikerült, leghangulatosabb, a Pilis utánozhatatlan szépségét leghűebben visszaadó látképek közül választjuk majd ki azt a fotót/fotógalériát, ami a Pilisi Parkerdő Zrt. Facebook-oldalának borítóképe(i) lesz(nek) az elkövetkező időszakban.

 dsc_1212.JPG

Martin Edit képe a Dévényi Antal-kilátóból

A játékban résztvevő kilátók és kilátópontok:

  • Dévényi Antal-kilátó, Piliscsaba
  • Boldog Özséb-kilátó, Pilis-tető
  • Csergezán Pál-kilátó, Nagy-Kopasz
  • Kaán Károly-kilátó, Budapest, Nagy-Hárs-hegy
  • Árpád-kilátó, Budapest, Látó-hegy
  • Zsitvay-kilátó, Visegrád
  • Makovecz Imre-kilátó, Budapest, Kis-Hárs-hegy
  • Vaskapu-hegyi kilátópont, Esztergom
  • Dobogókő

A pályázatra beküldött képeket a Pilisi Parkerdő Zrt. Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/pilisiparkerdo) várják megosztásként vagy ugyanott privát üzenetben, a lehető legnagyobb felbontásban.

A fotók készítői egyben hozzájárulnak képeik szabad közléséhez és esetleges szerkesztéséhez, a verseny ideje alatt a Pilisi Parkerdő Facebook-oldalán minden képet közzétesznek a fotós nevével.

Nyeremények:

Az első helyezett nyereménye: háromnapos családi üdülés a Som-hegyi turistaházban (szállás 2 éjszakára, 2 felnőtt és 2 gyerek számára ellátás nélkül, 2016. augusztus 31-ig felhasználható)

A második helyezett nyereménye: éves családi bérlet a Budakeszi Vadasparkba (2 felnőtt és 2 gyerek számára) és egyszeri családi belépő a Budakeszi Vadaspark Kalandparkjába

A harmadik helyezett nyereménye: egyszeri családi belépő a Budakeszi Vadasparkba és a Budakeszi Vadaspark Kalandparkjába

A közönségdíjas nyereménye (a képre érkezett like-ok, kommentek és megosztások alapján): A mi erdőnk magazin éves előfizetés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr67719272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása