Erzsébet tér reloaded

2014. március 25. 12:27 - Verbal

Március 30-tól érdemes ismét Erzsébet térben gondolkodni. Merthogy nyit ott egyszerre minden, megújulva, miriád programmal.

Erzsébet tér.png

Vasárnaptól ismét nyüzsög az Erzsébet tér

De haladjunk időrendi sorrendben, hiszen a nagy napot megelőzően, már március 27-től birtokba lehet venni a teret, és annak nem is akármilyen látványosságát. A Budapesti Tavaszi Fesztivál legizgalmasabb helyszíne kétségtelenül a Lepkeház lesz, ez a nemrégiben felépített installáció várhatóan már a nevéhez hű színpompás tetőszerkezettel elkápráztatja majd a nagyérdeműt. Programjai pedig bizonyára külön-külön megérnek majd egy látogatást. A műalkotás a Hello Wood csapatának köszönhető, akik egyébként a múlt hétvégén egy kivilágított Budapest felirattal varázsolták a Hősök terét a legújabb selfie-központtá.

Az Erzsébet tér meghatározó intézménye, a Design Terminál március 30-i programjai között lesz Mini Terminál (készségfejlesztő kisiskolásoknak), dizájnvásár, Gombold újra! bemutató, szakmai konferencia és könyvbemutató is.

Lepkeház.jpg

Lepkeház az Erzsébet téren

Zavarba ejtően sok koncerttel indít az Akvárium Klub is, amely egy 1500 és egy 700 fős rendezvényteremmel boldogítja ezentúl a kulturálódni vágyó fiatalokat. Bisztró-étterem és tekintélyes méretű terasz is várja majd a látogatókat, akik a nagy napon, vasárnap délelőtt egy Ghymes gyerekkoncerttel járhatnak csemetéik kedvében, pénztárcakímélő módon (azaz ingyenesen). Az esti koncertre a jelek szerint minden jegy elkelt, de nem érdemes csüggedni, hiszen ezen a napon nyit a Fröccsterasz és a VOLT Music Bar is, ahol hasonlóan jó hangulat várható, mint a koncerten bólogató tömeg soraiban.

A megújult Erzsébet téri Kulturális Központ tehát nem csak meghatározó találkozóhely és szórakoztató központ lesz az Akvárium Klubnak, a Fröccsterasznak és a VOLT Music Barnak köszönhetően, de továbbra is a kreatívipar gócpontja marad a Design Terminál jóvoltából.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr265872485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása