Segítség! Bezártak!

2014. szeptember 08. 18:00 - Év Utazója

A csütörtök a játék és a kultúra jegyében telt. ATrap Factoryban kezdtünk, ahol bezártak minket egy Rejtélyek háza nevű szobába és ki kellett szabadulnunk. Egy óránk volt a feladatra. A szoba tele volt lakatokkal és kulcsokkal, számzárakkal és rejtett zugokkal. A bűvészet témájában volt berendezve a szoba, ennek jegyében is kellett megtalálnunk a megfejtést. Végig nagyon élveztük a szabaduláshoz vezető utat. Nem gondoltam, hogy ilyen szuper csapatépítő lehet a bezártság, de tényleg! :) Az idő lejárta előtt 3 perccel sikerült kijutnunk, persze folyamatos segítségeket kérve. 

DSC_0291.JPGMegérkeztünk!

A Trap Factoryban egyébként 6 szabaduló szoba van. Mindegyik más témában: van köztük börtöncellás, autószerelő műhelyre hasonlító, de akár Mrs Marple otthonába is betérhetünk egy fárasztó nap után. Az épület hangulatosan romos kinézetű és minden nagyon titokzatos. Szerintem megéri felfedezni!

szoba.jpgIlyen az autószerelő műhelyes szabaduló szoba hangulata. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr936680657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása