Fűrész - magyar szinkronnal

2012. szeptember 19. 15:12 - itthon|Katko

para_1348060204.jpg_720x257



Aki ismeri a híres Fűrész sorozatot (nem, nem a barkács műsor a diszkáverin), az már sejtheti, hogy nem egy könnyed Danielle Steel regény elemzéséről szól ez a post. Hanem a Para Parkról, ahol Jigsaw magyar hangja, a Szuter Én vár minket egy olyan helyen, ahol a test fogságba kerül és csak az elme szabadíthatja ki. Nem véletlenül hívják Para Parknak és nem véletlen a cím sem...

A Park mindenható ura, a Szuter Én, tartja fogva a csapatokat, miközben ördöglakatokkal, elrejtett tárgyakkal vagy éppen fejtörőkkel kell megküzdenünk. És a percek fogynak. Csapatmunka, sebesség, az elme felszabadítása és kreativitás szükséges ahhoz, hogy ne maradjunk a pince foglyai.

Budapest egyik legizgalmasabb programja garantált adrenalin löketet ad a mindennapok monotonitása közepette, kizökkent minket a komfortzónánkból, feszegeti a határainkat, és ami a legfontosabb: elképesztően szórakoztat! 14 éves kor felett bárkinek csak ajánlani tudom a Para Parkot, ahol nem lógó szemű,  1972-es plüss vámpírok esnek ki a szellemkastély  dolgozóinak kezéből, hanem valódi izgalmakat élhetünk át és az egész napos, egész heti munka után használhatjuk az agyunkat egy elég para szituban!

Több infó és időpontok lefoglalása: parapark.hu



I want to play a game...

Katko

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr924788072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása