Zenei sokszínűség a Helló Budapest! Fesztiválon

2014. július 30. 08:56 - Verbal

Mi mással ünnepelné egy könnyűzenei rádió fennállásának negyed évszázados évfordulóját, mint egy hatalmas koncertsorozattal? Szinte magától értetődő, hogy a Juventus Rádió ezt a módját választja az ünneplésnek a MOM Kulturális Központban, augusztus 7-10. között, és nem is akármilyen fellépőkkel teszi ezt...

A Helló Budapest! Fesztivál keretein belül olyan nagy sikerű zenészek lépnek majd a pódiumra, mint Charlie, Nyári Károly vagy Kocsis Tibor, de a nem véletlenül egyre népszerűbb FoolMoon is szórakoztatja a nagyérdeműt. A négy napig tartó rendezvény a MOM belső kertjében és színháztermében zajlik, különleges jazz, rock és könnyűzenei dallamokkal, az utolsó napon pedig Frank Sinatra és Michael Bublé-feldolgozásokkal, olyan kedvelt előadók tolmácsolásában, mint Gájer Bálint vagy Vastag Tamás. A koncertek mellett fotókiállítás, ’hangszersimogató’ és egyéb meglepetésprogramok teszik vonzóvá az eseményt.

Jegyvásárlás és egyéb információk a MOM Művelődési Központ honlapján.

HBF webes kreatív.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr276558787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása